24/7 supermarkt

Wat is er nu lekkerder dan ‘s ochtends een uitsmijter, een verse smoothie, warm kaasbroodje of een van onze vers belegde broodjes. Of wil je juist een lekkere warme snack, een patat mayonaise of een Vega burger in de avond/nacht?  Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze 24/7 supermarkt. 

3D support is in staat om over vele tientallen meters een uitgifte balie, productielijn en opslagruimte te creëren op uw festivallocatie. Met ruime keuze uit meer dan 75 producten is het voor ieder mogelijk om wat lekkers te eten en te drinken uit te zoeken. Onze uitgifte medewerkers staan u met een vrolijke glimlach op te wachten. 

Uiteraard is in overleg met de opdrachtgever alles mogelijk. De afgelopen realiseerden 3D support op festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Normaal concerten en andere festivallocaties verschillende grote (60,40,35meter) en kleine (5-10-15meter) 24/7 supermarkten. Geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken?

Vorige
Volgende
pencilmoonlockflagprinterfile-emptyphonelaptop-phonebriefcaseselectcodecrossmenulistarrow-downlayers