Ons werk

3D support heeft zich sinds 2007 enerzijds ontwikkeld in het uitvoeren van grote en logistiek ingewikkelde publiekscateringprojecten op o. a. festivals en anderzijds beziggehouden met het creëren, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe cateringconcepten als mede het bouwen van beursstands en de invulling ervan en onder andere het verhuren van foodtrucks, meubilair en diverse apparatuur.

Festival catering


Party catering

Logistiek management

Operationeel management

Creative concepts

Op zoek naar een unieke invulling van uw evenement? Of juist zoekende naar de perfecte invulling voor uw festivalterrein. 3D support zorgt voor denkpiste ondersteuning, is een perfecte partner voor conceptcreatie en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de horeca-, evenementen- en hospitality branche. De groep professionals hebben zodoende veel ervaring in conceptcreatie, personele planningen, logistieke coördinatie en op- en afbouw van festivalterreinen en evenementen. 

De afgelopen jaren bouwden wij Food truck festivals, grote business evenementen en verzorgden wij op losse evenementen locaties alles van A tot Z voor de opdrachtgever. Heeft u ook vragen over het opzetten van een horeca locatie? Wilt u ook graag een expert ter ondersteuning van uw event? Neem dan contact op met 3D support.

Materiaal verhuur

3D support beschikt over een heel breed assortiment aan apparatuur. Veel van deze apparatuur is op afspraak ook te huur, eventueel met transport. Daarvoor kunt u het beste direct contact opnemen met Didier Dumoulin. Afhankelijk van de wensen en behoeften is er altijd tot een mooie afspraak te komen.

Er is verschillende apparatuur beschikbaar. Denk aan warmtekasten, (band)ovens, hotpots, koelvitirines, gasbbq’s, koelkasten, tafels, en kookgerei. Maar ook prikkabels, verlichting en elektra. Alles om uw evenement van A tot Z mee vorm te geven.

Product promotie

Standbouw en invulling

pencilmoonlockflagprinterfile-emptyphonelaptop-phonebriefcaseselectcodecrossmenulistlayers